Jeugdboekenmaand - 14 maart 2018 - De Proefmobiel

Tijdens de jeugdboekenmaand kan je in maart elke woensdag terecht in één van de bibliotheken van de Stadsregio voor fantastische, wetenschappelijke en technische activiteiten! Voor kinderen van 8 tot 12 jaar. GRATIS!

In de bibliotheek van Oud-Turnhout kan je op woensdag 14 maart 2018 van 14.00 tot 15.00 uur De Proefmobiel ontdekken. Met behulp van dagdagelijkse en minder dagdagelijkse voorwerpen demonstreert De Proefmobiel een aantal wetenschappelijke principes op zo'n manier dat je verbazing én verbeelding worden geprikkeld. Je wordt constant betrokken en mag mee experimenteren! Er kunnen maximum 25 deelnemers inschrijven (bij veel inschrijvingen komt er een extra uur bij). Inschrijven is gratis.

Schrijf je nu in!

• 7 maart Beerse - Maak je eigen bibberspiraal

14u tot 16u          Heilaarstraat 6, Beerse

Inschrijven via mail: bibliotheek@beerse.be met vermelding van je naam, geboortedatum en school, als onderwerp zet je: Workshop Bibberspiraal. Inschrijven voor 31 januari, bij meer inschrijvingen dan plaatsen is er een loting