Handleiding ‘Mijn Bibliotheek’

De online dienstverlening van de bib van Oud-Turnhout is vernieuwd. Om van de voordelen van het nieuwe platform gebruik te maken, moet u zich éénmalig registreren, ook als u al gebruik maakte van de oude "Mijn bibliotheek". U kan online bekijken wat u nog thuis hebt, u kan verlengen of een boek of dvd reserveren. Een groot pluspunt is dat u meerdere lidkaarten kan koppelen aan één account. In één oogopslag ziet u welke materialen uw huisgenoten nog thuis hebben zodat u ook deze kan verlengen zonder telkens opnieuw te moeten inloggen.

De online dienstverlening wordt ook steeds vernieuwd. Zo kan je Mijn Bibliotheek nu ook vlot gebruiken op tablets en smartphones.

Hulp nodig met het registreren? Er is een handleiding beschikbaar en het bibteam helpt u uiteraard graag verder.