Onthaalweken in de bib

Een nieuw schooljaar en de bib werkt mee om er een fijn en succesvol jaar van te maken! Zo zijn de onthaalweken gestart en mogen wij 50 klassen verwelkomen in onze bibliotheek.

Het is dus best mogelijk dat uw kind één van deze bezoekers is. Wij bieden een eerste kennismaking of we frissen de kennis van voorgaande bezoeken nog eens op. Hoe zoek je iets op in onze catalogus? Waar staat een bepaald boek? Maar lees- en kijkplezier mag niet vergeten worden. Daarom ronden we dit bezoek dan ook af met een voorleesverhaal. We willen bij deze gelegenheid de talrijke vrijwilligers danken die ons hierbij ondersteunen. Een aantal kleuterklassen zullen de auteur Luk Depondt in onze bib ontmoeten (alleen toegankelijk voor deze klassen).

Wij beschikken over een ruim aanbod van eerste leesboekjes met een verschillende moeilijkheidsgraad. Er zijn boeken voor vlotte lezers, maar er zijn ook boeken voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Digitale week 2017

Samen met de Stadsregio en Digidak organiseert Bibliotheek Oud-Turnhout gratis activiteiten rond de digitale week. Ontdek ons programma. Lees verder